Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vaktentoonstelling proeftuin voor studenten Clusius College

Studenten van de opleiding Bloem en Design van het Clusius College staan voor de uitdaging om de ruimtes van de Vaktentoonstelling aan te kleden met bloemstukken. Op woensdag 21 februari werken 15 studenten, onder begeleiding van Menno Groen van het Clusius college in totaal 70 grote en kleine bloemstukken uit.

Menno Groen: ”Voor onze studenten is het aankleden van de Vaktentoonstelling een grote uitdaging waar we als opleiding graag onze medewerking aan verlenen. De bloemstukken moeten echte eyecatchers worden.” Groen benadrukt dat 2018 de eerste maal is dat Clusius college en de Vaktentoonstelling samenwerken. Dit jaar wordt er gewerkt volgens het concept dat al enige jaren gebruikt wordt, waarbij de leerlingen wel de vrije hand krijgen bij de vormgeving van de bloemstukken. Op basis van de ervaringen van dit jaar doen we een voorstel voor de verdere aankleding van editie 2019 van de Vaktentoonstelling.



Gerard Reus, voorzitter van de Vaktentoonstelling: “Wij zijn erg blij met de inzet van de studenten. Het eindproduct van telers en broeiers komt als boeket bij de consument op tafel. Goed opgeleide bloemisten helpen ons product te verkopen.” Reus ziet dan ook uit naar een langdurige samenwerking.

De Vaktentoonstelling is 22 en 23 februari van 13:00-21:30 uur geopend voor bezoekers uit het bloembollenvak. Op 24 en 25 februari van 13:00-17:00 uur kan ook het publiek genieten van de bloemstukken van het Clusius College en een breed scala aan tulpen van de marktbroeishow.

De Vaktentoonstelling vindt plaats in de Proeftuin Zwaagdijk. Toegang en parkeren zijn gratis. Meer informatie via: www.vaktentoonstelling.nl
Publicatiedatum: