Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Commercie pitcht 'Galentine's Day'

Waar Valentijnsdag een eeuwenoude feestdag is, is Galentine's Day slechte enkele jaren oud. Bloemisten in de California Flower Mall (CFM) waren in de nacht van 12 op 13 februari de hele nacht geopend, opdat dames in de gelegenheid waren een bloemetje te kopen voor hun beste vriendinnen. 

In plaats van dat het de plek van Valentijnsdag in wil nemen, wordt Galentine's Day de dag ervoor gevierd. De interesse in deze dag lijk toe te nemen, zo blijkt uit cijfers van Google Trends. Het concept is in 2010 gecreëerd door de NBC sitcom Parks and Recreation. Leslie Knope, die het personage Amy Poehler speelt: “Het is de beste dag van het jaar. Ieder jaar op 13 februari laten mijn vriendinnen onze mannen en vriendjes thuis. Vrouwen vieren elkaars aanwezigheid.”

Vani Trogolo, de vertegenwoordiger van de California Flower Mall: “Wat begon als een grapje in een comedyserie is uitgegroeid tot een jaarlijkse viering voor vrouwen van over de hele wereld. Vrouwelijke vriendschappen zijn net zo belangrijk als romantische relaties en vrouwen verdienen een speciale dag om dit te vieren."

“Galentine’s is de ideale dag om met je vriendinnen samen te komen en plezier te maken - het is een belangrijke feestdag voor millennial vrouwen,” zegt Ariana Gomez, LA Fashion District marketing en PR manager. “2018 is het jaar van de sterke, moedige vrouw. Ik denk dat veel vrouwen zich hierom zo verbonden voelen met Galentine's Day," zegt Trogolo. Ze vertelt dat verse bloemen je beste vriendinnen zich zeker speciaal zullen laten voelen op Galentine's Day - en er zijn vele opties, zoals: 
  • Breng op 13 februari voor of na je werk een bezoek aan CFM om bloemen voor Galentine’s Day bloemen te kopen
  • Geef een ontbijt voor vriendinnen bij CFM’s QQ Café en laat je gasten hun eigen boeket uitkiezen
  • Spreek af met je vriendinnen en laat een bezorger van CFM de bloemen op locatie brengen 
Voor meer informatie: 
californiaflowermall.com/prices-and-availability
Publicatiedatum: