AstanaFloraExpo: Uw opstapje naar de markt van Kazachstan

Kazachstan is een land dat veel bloemen en planten importeert. De volumes variëren van 20-30 miljoen tot 100 miljoen, maar de algehele indruk is dat de bloemenmarkt groeit en nog verder zal gaan groeien. Daarom overwegen steeds meer bedrijven om te exposeren bij de AstanaFloraExpo om hun aanwezigheid in het land uit te breiden. Van 11-13 april zal het evenement gehouden worden in het Korme Exhibition center in de hoofdstad van Kazachstan: Astana.


Het evenement van boven gezien, AstanaFloraExpo'2017.

Door de jaren heen heeft het evenement een duidelijke bijdrage geleverd aan de formatie van de bloemensector in Kazachstan. AstanaFloraExpo is de enige gespecialiseerde tentoonstelling die regelmatig in zowel Kazachstan als in Centraal-Azië plaatsvindt. Het evenement trekt niet alleen grote marktspelers aan, maar ook ervaren flora- en landschapsbedrijven, binnenlandse producenten van bloemen en ornamentele producten en professionele bedrijven voor tuininrichting. 

Onder de exposanten van de “AstanaFloraExpo’2017” waren deelnemers van vele landen ter wereld, zoals leveranciers van bloemen en ornamentele producten, zaden, kwekerijen en andere bedrijven. Leveranciers van machines en technologie voor de kassensector en tuincentra waren ook aanwezig. 

In 2017 presenteerden ongeveer 100 bedrijven hun producten en services op een gebied van 2114 m2, waaronder bedrijven uit Duitsland, België, Italië, Colombia, Rusland, Spanje, Polen en Ecuador. 

Tijdens het driedaagse evenement verwelkomde de tentoonstelling in totaal 7768 bezoekers. Het grootste deel van de bedrijven die aanwezig waren, waren actief in bloemen/decor (32%), gevolgd door vergroening en landschapsinrichting (20%), de retail verkoop van bloemen en planten (18%) en kwekerijen/tuincentra (13%). De meerderheid van de bezoekers was geïnteresseerd in snij-, tuin-, en potbloemen(51%), gevolgd door kwekerijen, plantmaterialen en bomen (19%), accessoires voor bloemisten (16%) en zaden, aarde en bemestingen (14%).

Ben je benieuwd hoe de AstanaFloraExpo eruitziet? De onderstaande video geeft je een goede indruk.Voor meer informatie:
www.flowers-expo.ru
www.astanaflorexpo.kz

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018