Plantenkwekerij opent concept store

Plantenkwekeij V.D.E. Plant is een samenwerking aangegaan met meubelmerk Mattz. Doel van de samenwerking? "Wij willen aan interieurliefhebbers laten zien wat je met planten kan doen. Ons bedrijf ontwikkelt veel leuke concepten die we willen testen en waarover we graag in overleg gaan met consumenten. Planten zijn namelijk veel meer dan alleen een mooie aanvulling op het interieur. Planten brengen leven en maken mensen blij en gezond."

INTENZ Concept Store
"De afgelopen weken hebben we binnen ons bedrijf flink geklust aan onze INTENZ Concept Store, waar naast onze plantenconcepten de meubels en accessoires van Mattz te bezichtigen en te koop zijn.""In onze concept store presenteren we de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze planten. Consumenten kunnen bij ons terecht met vragen, want ook als je geen groene vingers hebt, zijn planten een aanvulling in je interieur. We merken dat de verbinding met de natuur meer dan ooit leeft en willen daarover in gesprek met de consument die onze planten koopt.Vakmanschap en oog voor detail
"Naast passie voor interieur hebben we nog meer overeenkomsten. Vakmanschap en oog voor detail. Binnen onze kwekerij werken we dagelijks aan het telen en verwerken van onze luchtzuiverende planten. Consumenten krijgen steeds meer belangstelling voor een zuivere, schone lucht en de rol die verschillende kamerplanten daarbij kunnen vervullen. Wij kunnen hier met onze planten een wezenlijke bijdrage aan leveren. Dit doen we door te vertellen over wat planten voor je kunnen betekenen. De kwaliteit van de binnenlucht, zoals in de huiskamer, kantoor en klas is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en welbevinden."

Vanaf 3 maart is de concept store elke zaterdag van 9 tot 12 uur geopend voor consumenten.

Voor meer informatie:
VDE plant
Oudendijkseweg 5, Woubrugge
+31 (0) 172 518941
verkoopteam@vdeplant.nl
www.vdeplant.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018