Uitreiking prijsvraag Vakantiebeurs in 'tuinbouwjungle’ Westland

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht organiseerden KLM, Bezoek Westland en Edventure een prijsvraag waar zo’n 100 mensen aan deelnamen. De prijzen werden afgelopen zaterdag op tropische locatie uitgereikt bij Ter Laak Orchids en Fachjan. De winnaar van de hoofdprijs, Mario van de Luijtgaarden, won een volledige verzorgde rondreis voor twee personen naar Costa Rica, inclusief directe vlucht Amsterdam-San Jose via KLM en een Mitsubishi PHEV plug-in hybride als huurauto. De tweede prijs, een arrangement in het Westland, werd gewonnen door Anouschka van Wieren en Leonie van de Rakt.


Foto: v.l.n.r. Anouschka van Wieren, Wilfred van Luyk (Bezoek Westland), Leonie v.d. Rakt, Ed Smit (Edventure), Mario v.d. Luijtgaarden, Aad Verduin (Bezoek Westland).

Evaluatie
Behalve de prijsuitreiking werd er ook uitgebreid geëvalueerd over de eerste cross-over tussen tuinbouw en toerisme op de Vakantiebeurs en de deelname van 8 tuinbouwbedrijven. Volgend jaar zal er nog meer geprobeerd worden om een echte jungle te creëren, bijvoorbeeld ook door het gebruik van verneveling. Zulke plannen zullen de komende weken in meer detail worden besproken tussen Edventure, de organisatie van de Vakantiebeurs en de deelnemende tuinbouwbedrijven.

Meer informatie:
Edventure Travel
www.edventure-reizen.nl
info@edventure-reizen.nl
Tel.: +506 22730981

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018