Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe helleborus in 'Joie de vivre' serie

De Belgische kwekerij Het Wilgenbroek heeft drukke dagen gehad op de IPM Essen. Tijdens het evenement presenteerde het bedrijf de Helleborus ‘Valentina’, een nieuwe plant binnen de ‘Joie de vivre’ serie. De 'Valentina' is een rood bloeiende Helleborus orientalis met het oog op Valentijnsdag. 



Bloem voor in de lentetuin 
De plant is gekweekt door Het Wilgenbroek en gedistribueerd door Microflor. Het is een sterke tuinplant die voor bloemen in de lentetuin zorgt. Deze Helleborus kan ook binnenshuis ter decoratie gebruikt worden of op het balkon/terras, waar het dan meer dan een maand kan bloeien. 



De Helleborus niger ‘Mon Blanc’ bloeit van oktober tot maart en heeft prachtige grote witte bloemen. 

Thierry Van Paemel van Het Wilgenbroek: "Dit is de eerste goede Helleborus niger voor in de tuin. Het is een ideale plant die ook zeer geschikt is voor op het balkon of het terras. Deze variëteit kan zelfs gebruikt worden als snijbloem."

De Helleborus niger ‘Mon Blanc’ is een selectie van Het Wilgenbroek en wordt door de kweker ook als jonge en bloeiende plant verkocht. 

Voor meer informatie:
www.hetwilgenbroek.be
Publicatiedatum: