Voorn Rozen helemaal klaar voor de Valentijn dankzij slim systeem

Bij rozenkwekerij Voorn Rozen staat de Valentijn weer voor de deur en hierbij is het belangrijk dat alles vlotjes verloopt. De productie piekt in deze tijd van het jaar en alle rozen moeten op tijd bij de klant zijn. Juist voor deze drukke periodes van het jaar heeft Frank Voorn voor Codema SDF gekozen.Frank Voorn: “Met SDF ben ik in staat realtime mijn verkoopbare voorraad met de markt te delen. Wanneer er een order wordt geplaatst op een platform of andere digitale koppeling, telt deze automatisch van mijn verkoopbare voorraad af. Dit slimme systeem koppelt automatisch met mijn verkooporganisatie Flower Support. Hierdoor ben ik een stuk minder tijd kwijt aan de verwerking van alle orders en hoef ik nooit klanten teleur te stellen. Juist in deze economisch voorspoedige tijden is het extra belangrijk om alle processen op orde te hebben. SDF is hier een betrouwbare partner bij. Ik hoop dat we dit jaar weer een hoop mensen blij kunnen maken met onze prachtige rode rozen.”

Voorn Rozen en Flower Support
Voorn Rozen is een rozenkwekerij uit Luttelgeest. Voorn Rozen teelt hoge kwaliteit Grand Prix rozen die over de hele wereld worden verkocht. Sales en Marketing organisatie Flower Support is verantwoordelijk voor de afzet. Dankzij de realtime voorraadkoppelingen, die Flower Support heeft opgezet met Codema SDF, kan Flower Support het gehele aanbod beheren van in totaal 4 rozenkwekers. De orders die geplaatst worden, gaan automatisch naar de EAB pakketten van de verschillende kwekers.

Codema SDF
SDF is koploper op gebied van voorraadkoppelingen met platforms en directe koppelingen met kopers. Het bedrijf levert pakketten die aansluiten op eigen én concurrerende systemen. Dankzij jarenlange ervaring en het continu investeren in digitale oplossingen is SDF de partij wanneer u op zoek bent naar kwekers- en handelssoftware.

Voor meer informatie:
Voorn Rozen
www.voorn-rozen.nl
 Codema Systems Group
T: +31 (0)10 521 27 55
info@codemasystemsgroup.com
www.codema.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018