Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yme Pasma, Royal FloraHolland:

"Elke dag gaan we voor betere logistiek"

Valentijnsdag, Moederdag en Vrouwendag komen eraan. Met deze topdagen voor de deur deelt Royal FloraHolland graag met u hoe we onze dagelijkse dienstverlening structureel verbeteren. Voor nu én de toekomst. Yme Pasma vertelt erover.



Yme Pasma is sinds november Chief Operations Officer (COO) bij Royal FloraHolland en verantwoordelijk voor de logistiek van de marktplaats. Hiervoor werkte hij 23 jaar bij Post NL en begeleidde daar de ontwikkeling van fysieke post naar het digitale kanaal vanuit diverse managementrollen. Hij woont in de regio Aalsmeer. Yme ziet de topdagen in de sierteelt positief tegemoet. "Ik ben in mijn rol op een rijdende trein gestapt. Het is goed dat mensen bij logistiek op alle locaties zich focussen op wat ze zelf vandaag en morgen kunnen verbeteren in onze dienstverlening. Niet wat er over vier jaar moet gebeuren, maar nú."

Bron: RoyalFloraHolland
Publicatiedatum: