Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18-24 juni

Data British Flowers Week 2018 bekend

New Covent Garden Market, een van de belangrijkste bloemengroothandels in het Verenigd Koninkrijk, heeft aangekondigd dat de British Flowers Week van dit jaar plaats zal vinden van 18 tot 24 juni. Dit zesde jaar van het weeklange evenement zal gericht zijn op het vergroten van het bewustzijn over het indrukwekkende bloemen- en groenaanbod in het Verenigd Koninkrijk en het talent in de Britse bloemensector, en onafhankelijke bloemisten, groothandelaren, kwekers en bloemliefhebbers bij elkaar brengen.



De editie vorig jaar was volgens de organisatie een groot succes met meer dan 35 workshops, lezingen, pop-up winkels en bloemsierdemonstraties in het hele land. Dit jaar is er een nog groter aanbod met de hele week feestelijkheden in het hele land, van stadscentra tot statige huizen, de mogelijkheid tot betrokkenheid online met de hashtag #BritishFlowersWeek, mooie uitstallingen, bloemenworkshops en open dagen voor bloemkwekerijen.



Helen Evans, een woordvoerder van New Covent Garden Market: "Met een sector ter waarde van £2,2 miljard is de British Flowers Week een geweldige kans om mensen bewust te maken van mensen en bedrijven die de creativiteit en kwaliteit in de Britse bloemensector hoog in het vaandel hebben."



Tijdens de British Flowers Week draait het allemaal om Britse bloemen en de mensen die ze kweken, verkopen en er prachtige ontwerpen mee maken. Als de grootste, gespecialiseerde bloemen- en plantenhal van het Verenigd Koninkrijk die levert aan 75% van de bloemisten in Londen is de New Covent Garden Market natuurlijk de perfecte organisator.



Voor meer informatie:
New Covent Garden Flower Market
www.newcoventgardenmarket.com
Publicatiedatum: