Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valentijn inspiratie: romantisch Valentijnshart

Volgende week is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Bloemisten zijn al druk bezig met romantische boeketten en vele rode rozen. Deze Valentijnsdag wil bloemvoedingsleverancier Chrysal bloemisten extra inspireren. 



"We hebben met topbloemiste Syl Meijer een romantisch Valentijnskaart gemaakt. Ook hebben we deze Valentijn een speciaal Valentijn snijbloemenvoedingssachet (€9,99 per 125 sachets). Het zachte roze van het sachet past mooi bij ieder Valentijnsboeket of -arrangement en zorgt ervoor dat het weggeven van de bloemen specialer wordt. Met de juiste verzorgingstips en snijbloemenvoeding kunnen klanten van bloemisten ook na Valentijn nog genieten van hun bloemen."
 


Syl Meijer heeft voor Chrysal een romantisch Valentijnshart gemaakt met onder andere gerbera, kalanchoë en orchidee. De zoetwaterparels die in het arrangement zijn verwerkt, zorgen voor een chique uitstraling. "In 4 simpele stappen leggen we uit hoe je dit romantische hart kan maken. De stappen staan beschreven op onze Facebookpagina www.facebook.com/ChrysalNL

Valentijn sachet
"Omdat de bloemist graag wil dat de bloemen ook na Valentijn mooi bij zijn klanten staan, raden we aan ze de juiste verzorgingstips mee te geven en Chrysal snijbloemenvoeding." Om het weggeven van bloemen met Valentijn nog specialer te maken, heeft de leverancier van plantenvoeding een speciaal Valentijn snijbloemenvoedingssachet ontworpen.



"Dit sachet past mooi bij ieder Valentijnsboeket of -arrangement. Ook ontzettend leuk om met Moederdag alle moeders extra in het zonnetje te zetten. Het Valentijn sachet is verkrijgbaar voor €9,99 per 125 sachets in onze webshop www.shop.chrysal.com."

Voor meer informatie:
Chrysal International BV
+31 (0)35 69 55 888
 
Publicatiedatum: