Danziger presenteert breed assortiment op Flower Expo China

"De Chinese bloementeeltsector groeit en ontwikkelt snel. We zien een grote toename in vraag en interesse van een eveneens groeiende groep verschillende telers en bedrijven op de Chinese markt", zegt Micha Danziger, voorzitter van de Raad.Danziger neemt voor de eerste keer deel aan de Flower Expo China. Bij hun stand, T036, is een breed assortiment van eenjarige planten, vaste planten en snijbloemen te zien. Bezoekers kunnen het grote portfolio van bestsellers en nieuwe producten van Danziger bekijken in alle drie de plantcategorieën.Zowel de Amore Petunia als de populaire Gypsophila (zoals Xlence en Cosmic) - Danziger doen hun uiterste best om aan de wensen en aspiraties van de Chinese markt te voldoen.

Bij de stand van Danziger zullen ook telers uit Kenia en Ecuador aanwezig zijn: Forsani, Floreterna, Florisol en Black Tulip. De bloemen die zij presenteren zijn allemaal beschikbaar voor Chinese importeurs.
Ons streven is om in ieder aspect te blijven innoveren: van geavanceerde genetica tot vernieuwde productie protocollen en marketing. We vragen ons team om 'out of the box' te denken. We begrijpen de verschillende behoeftes van de Chinese markt en bieden alle goederen en services om dit te ondersteunen. Van professionele begeleiding en marketing support om verkoop te promoten tot het verbinden van onze Chinese klanten met verschillende bronnen en zo de behoeftes van de markt te vervullen", zegt Micha Danziger.

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danziger.co.il

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018