Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Danziger presenteert breed assortiment op Flower Expo China

"De Chinese bloementeeltsector groeit en ontwikkelt snel. We zien een grote toename in vraag en interesse van een eveneens groeiende groep verschillende telers en bedrijven op de Chinese markt", zegt Micha Danziger, voorzitter van de Raad.



Danziger neemt voor de eerste keer deel aan de Flower Expo China. Bij hun stand, T036, is een breed assortiment van eenjarige planten, vaste planten en snijbloemen te zien. Bezoekers kunnen het grote portfolio van bestsellers en nieuwe producten van Danziger bekijken in alle drie de plantcategorieƫn.



Zowel de Amore Petunia als de populaire Gypsophila (zoals Xlence en Cosmic) - Danziger doen hun uiterste best om aan de wensen en aspiraties van de Chinese markt te voldoen.

Bij de stand van Danziger zullen ook telers uit Kenia en Ecuador aanwezig zijn: Forsani, Floreterna, Florisol en Black Tulip. De bloemen die zij presenteren zijn allemaal beschikbaar voor Chinese importeurs.




Ons streven is om in ieder aspect te blijven innoveren: van geavanceerde genetica tot vernieuwde productie protocollen en marketing. We vragen ons team om 'out of the box' te denken. We begrijpen de verschillende behoeftes van de Chinese markt en bieden alle goederen en services om dit te ondersteunen. Van professionele begeleiding en marketing support om verkoop te promoten tot het verbinden van onze Chinese klanten met verschillende bronnen en zo de behoeftes van de markt te vervullen", zegt Micha Danziger.

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danziger.co.il
Publicatiedatum: