Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seminar Zakendoen met de Westelijke Balkan

Heeft u plannen om zaken te doen in Servië, Montenegro, Albanië, Macedonië, Kosovo en Bosnië-Herzegovina? Wilt u 1-op-1 advies over hoe u dit het beste aan kunt pakken? Dan is deelname aan het evenement Zakendoen met de Westelijke Balkan op vrijdag 16 maart 2018 wellicht iets voor u.

Kansrijke sectoren
Het ondernemingsklimaat in alle Westelijke Balkanlanden is verbeterd. Er zijn kansen voor Nederlandse kennisinstellingen en bedrijven actief in de landbouw, energie, water, ICT en textiel.


beeld: google maps

Het landbouwteam van de ambassades in de Westelijk Balkan heeft sectorstudies gedaan voor zachtfruit (Servië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo en Macedonië) en landbouw (Albanië). De bevindingen van de studies worden tijdens het evenement gepresenteerd. Deelnemers krijgen een exemplaar van de rapporten.

Wat komt aan bod?
In het plenaire gedeelte informeren wij u over kansrijke sectoren en mogelijkheden en hoe de rijksoverheid u in deze regio kan ondersteunen. Daarna maakt u tijdens een interactieve Q&A-sessie en een themasessie een verdiepingsslag. Vervolgens voert u 1-op-1-gesprekken met vertegenwoordigers van Nederlandse ambassades in de Westelijke Balkan en van RVO.nl. In deze gesprekken kunt u uw business-case bespreken en kansen ontdekken. U krijgt uitgebreid de gelegenheid om te netwerken.

Voor wie?
Het evenement Zakendoen met de Westelijke Balkan richt zich op alle Nederlandse bedrijven die plannen hebben voor de Westelijke Balkan. Het evenement is ook interessant voor bedrijven die al internationaal zakendoen maar nog niet bekend zijn met de kansen in deze landen.
Deelname en kosten

Deelname is gratis, bij no-show betaalt u € 100. Inschrijven kan tot 9 maart 2018. Voor het programma en de mogelijkheid u in te schrijven klikt u hier.

Bron: RVO.nl

Publicatiedatum: