Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 550 soorten mini gerbera’s in nieuwe assortimentsbrochure

Op vrijdag 26 januari j.l. is tijdens Floradecora de nieuwe gerbera assortimentsbrochure gelanceerd door Coloured by Gerbera. Een primeur, want niet eerder was het gehele gerbera assortiment zo overzichtelijk samengevat in één catalogus.
 
Alle gerberasoorten in één overzicht
Bloemisten en retailers namen de brochure in grote aantallen mee. Ze lieten weten erg geholpen te zijn met een brochure waarin alle beschikbare soorten en kleuren gerbera’s overzichtelijk zijn weergegeven. De assortimentsbrochure telt 28 pagina’s en toont ruim 550 soorten mini gerbera’s, standaard gerbera’s en specialties. Eind februari wordt de assortimentsbrochure, samen met het nieuwste inspiratiemagazine, verspreid in de keten. Nu al digitaal bekijken? Check www.colouredbygerbera.com/assortment-brochure-2018


 
Gerbera inspiratieplatform
Op de website www.colouredbygerbera.com biedt Coloured by Gerbera een centrale plek waar bloemisten en retailers van over de hele wereld het nieuwste gerbera assortiment kunnen bekijken. Met een handige tool kunnen eenvoudig de gerberakleur en type gefilterd worden. Ook zijn er alle magazines (waaronder de assortimentsbrochure) en sfeerbeelden te downloaden.

bron: Coloured by Gerbera
Publicatiedatum: