Ruim 550 soorten mini gerbera’s in nieuwe assortimentsbrochure

Op vrijdag 26 januari j.l. is tijdens Floradecora de nieuwe gerbera assortimentsbrochure gelanceerd door Coloured by Gerbera. Een primeur, want niet eerder was het gehele gerbera assortiment zo overzichtelijk samengevat in één catalogus.
 
Alle gerberasoorten in één overzicht
Bloemisten en retailers namen de brochure in grote aantallen mee. Ze lieten weten erg geholpen te zijn met een brochure waarin alle beschikbare soorten en kleuren gerbera’s overzichtelijk zijn weergegeven. De assortimentsbrochure telt 28 pagina’s en toont ruim 550 soorten mini gerbera’s, standaard gerbera’s en specialties. Eind februari wordt de assortimentsbrochure, samen met het nieuwste inspiratiemagazine, verspreid in de keten. Nu al digitaal bekijken? Check www.colouredbygerbera.com/assortment-brochure-2018


 
Gerbera inspiratieplatform
Op de website www.colouredbygerbera.com biedt Coloured by Gerbera een centrale plek waar bloemisten en retailers van over de hele wereld het nieuwste gerbera assortiment kunnen bekijken. Met een handige tool kunnen eenvoudig de gerberakleur en type gefilterd worden. Ook zijn er alle magazines (waaronder de assortimentsbrochure) en sfeerbeelden te downloaden.

bron: Coloured by Gerbera

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018