Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bezoek Westland en Edventure zetten de plantjes buiten

A.s. zaterdag 10 februari worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt van de door Bezoek Westland en Edventure georganiseerde prijsvraag tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. De winnaar van de hoofdprijs heeft bewezen dat hij of zij zich uitvoerig verdiept heeft in de Nederlandse tuinbouw en wint een volledig verzorgde reis naar Costa Rica. De tweede prijs is een volledig verzorgd arrangement in het Westland.... de meest verrassende toeristische nieuwkomer tijdens de Vakantiebeurs 2018.
 
De crossover tussen tuinbouw en toerisme was naar eigen zeggen een onverwacht succes. De aandacht vanuit de media was overweldigend en ook het NOS Journaal, RTL Nieuws en Koffietijd besteedden er aandacht aan. In totaal 8 tuinbouwbedrijven waren op uitnodiging van de organisatoren en Edventure vertegenwoordigd tijdens de Vakantiebeurs en zij hebben hun verhaal nadrukkelijk bij het grote publiek weten te brengen.


 
Dat kwam mede door de prachtige reis die gewonnen kon worden door vragen te beantwoorden die te maken hadden met de tuinbouwdeelnemers aan de Edventure stand. Op deze manier kwamen alle bedrijven steeds weer aan bod en werd ook de aanwezige media uitgebreid geïnformeerd over de enorme innovatiekracht van de Nederlandse tuinbouw en specifiek het Westland. Een voorproefje van deze reis kun je zien in deze trailer.

Uitnodiging
Graag nodigen we je a.s. zaterdag 10 februari uit voor het volgende programma:
9.45 uur, welkom en rondleiding bij de kersverse ‘International Grower of the Year’, Ter Laak Orchids (Middenzwet 23, Wateringen)
11.15 uur, prijsuitreiking en rondleiding bij plantenteler Fachjan (Harteveldlaan 6, Honselersdijk)

Bevestig je aanwezigheid per email bij Ed Smit, ed@edventure.biz


Publicatiedatum: