17-19 april, Kiev

Veel Nederlandse bedrijven bij Flower Expo Oekraïne

De Flower Expo Ukraine vindt jaarlijks plaats in het International Exhibition Centre (IEC) in Kiev. Het evenement vindt plaats van 17-19 april. 

Ook dit jaar zullen er weer veel Nederlandse bedrijven aanwezig zijn bij de Flower Expo. Een groot deel van deze bedrijven zal te vinden zijn bij het Holland Paviljoen dat georganiseerd wordt door FlowerFame. TopFlower BV (vroeger bekend als Holland Flower Partners van Hennie Brockhoff) en Blooming (Peter van der Sluis) zijn samen verantwoordelijk voor het FlowerFame concept. Sinds 2006 is het bedrijf actief bij exhibities van Moscow Flowers en de Flower Expo Ukraine. 

Tijdens de Flower Expo Ukraine 2018 zal het Holland Paviljoen ook gastheer van de Flower Circus stand zijn. Hier zullen een aantal Nederlandse telers gepresenteerd worden en worden er bloemen demonstraties gegeven. 

Het Flower Circus reist de hele wereld rond met hun shows en hun Bloemen Goochelaars entertainen en inspireren bloemisten met hun mooie commerciële bloemstukken. 

Zoals ieder jaar is FlowerFame de organisator van de bloemendemonstraties op het grote podium. De demonstraties zijn alle dagen van het evenement te zien en trekken bloemisten en andere professionals vanuit heel Oekraïne aan.

Kuno Jacobs, de directeur van Nova Exhibitions BV: “De medewerking van zowel FlowerFame als Flower Circus is van grote waarde voor het evenement, omdat het deelnemers de mogelijkheid biedt om hun producten te presenteren. Naast de stands kunnen deelnemers nu ook deelnemen aan bloemen demonstraties en product presentaties."

De grote Nederlandse deelname wordt gesteund door de Nederlands ambassade in Kiev, die het evenement als vanaf de eerste editie hebben gesteund. Tijdens de exhibitie zal de ambassade een grote netwerk receptie organiseren voor alle Nederlandse deelnemers en Oekraïense gasten. 

Oekraïne is de laatste opkomende markt in Europa, met een populatie van 45 miljoen mensen die dol zijn op bloemen en planten. 

De Flower Expo Ukraine wordt georganiseerd met steun van de Flower Council van Oekraïne en ieder jaar brengt de exhibitie professionals van de bloemensector uit Oekraïne en andere CIS landen samen. 

Tijdens de Flower Expo Ukraine 2017 waren meer dan 7000 bezoekers aanwezig om nieuwe producten te bekijken, nieuwe contacten op te doen, of naar de bloemen demonstraties te kijken. 

Ongeveer 95 bedrijven uit 9 landen zijn aanwezig bij de Flower Expo Ukraine om hun bedrijf te presenteren of te hun positie op de Oekraïense markt te verbeteren. 

Bedrijven, die interesse om deel te nemen aan het Holland Paviljoen, een product presentatie willen geven of een demonstratie willen sponsoren kunnen contact opnemen met Hennie Brockhoff op info@topflower.nl of +31 6 53 83 54 07.

Voor meer informatie:

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018