"De opkomst van het Gouden Rijk"

Danziger was onlangs tijdens IPM Essen met een strategische selectie van hun assortiment perkplanten en snijbloemen aanwezig.

Eén van de gepresenteerde producten was de Golden Empire, uit de Timeless Bidens collectie van Danziger."We hadden besloten om dit jaar een meer gerichte uitstalling te hebben in Essen. In plaats van veel verschillende soorten, hadden we ervoor gekozen om alleen variëteiten uit onze Timeless collectie en uit onze Amore Petunia serie te presenteren. Dit bleek een slimme beslissing te zijn," zegt Ayala Zilberman, verantwoordelijk voor de Europese verkoopactiviteiten van Danziger.

Timeless is een vrij nieuw merk van Danzigers’ Bidens, dat tijdens de Flower Trials 2017 werd gelanceerd.

"Onze afdeling onderzoek en ontwikkeling heeft een groot, divers, uniek en innovatief assortiment van Bidens weten te creëren: van best verkopende producten zoals Blazing Glory en Yellow Charm tot nieuwe kleuren zoals Pretty in Pink en unieke variëteiten als de Golden Empire. Bij Danziger kun je dus alle soorten en kleuren Bidens krijgen. We noemen het onze Timeless collectie omdat we deze variëteiten als een 'familie' beschouwen, van de traditionele tot de nieuwe, allemaal samengebracht onder de hoge kwaliteit van het Bidens-merk,” zegt Global Marketing Manager Liat Kaplan.


De stand van Danziger bij de IPM Essen 2018.

"Deze vakbeurs was zeker goed voor de Golden Empire. Mensen bleven me vragen 'Is dat Bidens?' en ik was blij dat ik ‘ja’ kon antwoorden. Dit is in feite een van mijn favoriete Bidens variëteiten, omdat het zo rijkbloeiend en regenererend is en het een ‘koninklijke’ verschijning heeft waar je niet omheen kunt," aldus Ayala.

Danziger zal de Timeless Collection ook presenteren tijdens het aankomende CAST-evenement en de Flower Trials in 2018.

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danzigeronline.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018