Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleed eenvoudig uw Deense kar aan

Nieuw bij Floramedia: FloraTopp

Floramedia heeft een oplossing om een Deense kar eenvoudig te voorzien van POS-materiaal: FloraTopp, een topbord dat voorafgaand aan het transport al op de Deense kar geplaatst kan worden.

Eenvoud in gebruik

FloraTopp is op een speciale manier ontworpen en bestaat uit een geheel zodat het gemakkelijk door één persoon bovenop de kar geplaatst of uitgeklapt kan worden. Dankzij het slimme ontwerp kan het bord tijdens het transport van de karren ingeklapt worden. Op deze manier steekt het FloraTopp bord niet boven de kar uit en kan elke winkel binnengereden worden. Zodra de kar op zijn plaats staat, is het alleen nog een kwestie van het bord weer rechtop zetten.



Deense kar aankleding

Om de aankleding van de Deense kar helemaal af te maken, kunnen er ook strips bijbesteld worden voor aan de zijkant van de Deense kar. Ook de strips laten zich gemakkelijk bevestigen. Ze zijn precies op maat gemaakt voor een Deense kar en kunnen zo vastgeklikt worden. Met gebruik van het topbord en de strips is de Deense kar in een handomdraai aangekleed met POS materialen.


Voor meer informatie:
Floramedia Groep
Rezja Blaas, Strategisch Marketing Manager
Kleine Steng 1
1551 NC Westzaan
T: +31 (0)75 64 76 777
www.floramedia.com
Publicatiedatum: