Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Go Café, donderdag 22 februari

Kijkje in de toekomst van de groene sector

Ir. Thijs Simons, senior beleidsmedewerker van Plantum, de branchevereniging voor bedrijven uit de sector plantaardig uitgangsmateriaal, praat ons bij over de ontwikkelingen in de glastuinbouw. Welke bedrijven gaan door, welke haken af? Wordt het groot, groter, grootst of zijn het de kleine bedrijven die rechtstreeks hun weg vinden naar de consument middels het ‘local for local’- principe?

Daarna neemt Marco van de Koppel, eigenaar van Horti Experience en intensief betrokken bij Bloomon, ons mee naar misschien wel de meest trendy bloemenwinkel op ‘the internet of things’.

Tijdens de netwerkborrel krijgt u letterlijk bits & bites. Naast lekkere hapjes en drankjes kunt u een reis maken in een virtuele wereld in samenwerking met VR-House, een startup gespecialiseerd in virtual reality (VR).

Dit Go café wordt georganiseerd op Wellantcollege MBO Aalsmeer tijdens de projectweek ‘Future Investments’, waarin tuinbouwbedrijven hun vragen voor de toekomst aan studenten hebben voorgelegd.

Klik hier om u aan te melden (aanmelden verplicht).

bron: flowersience.nl
Publicatiedatum: