Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebr. Nederpel presenteert nieuwe pluizer Licorne Blanche

Het Westlandse familiebedrijf Gebr. Nederpel Potplanten, dat sinds 1977 gespecialiseerd is in de teelt van potchrysanten, presenteert een nieuw product: de Licorne Blanche.

Afgelopen november werd de Licorne Blanche voor het eerst gepresenteerd in een aparte stand op de Trade Fair in Aalsmeer. Deze stand trok naar eigen stelling veel belangstelling en de reacties waren positief. “We zijn zeer enthousiast over dit product, het is een unieke verschijning onder de chrysanten,” meent eigenaar Theo Nederpel uit. “De afgelopen maanden hebben we enkele monsters uit kunnen leveren, maar we zijn blij te kunnen melden dat zij nu daadwerkelijk beschikbaar komt voor het grote publiek.”



Voor haar nieuwste product, de Licorne Blanche, is nauw samengewerkt met Dümmen Orange om een compleet concept af te leveren. Deze pluizer bevat 1 grote witte bloem, en wordt geleverd in een antraciete 12cm pot. De heldere, wit-groene chrysant straalt luxe en rust uit en is verkrijgbaar in 2 verschillende verpakkingen die speciaal zijn ontworpen voor deze plant. De bloem heeft een vaasleven van 4 weken. Leuke bijkomstigheid is dat het hart in het midden van de bloem blijft groeien en langzaam van kleur verandert.

De Licorne Blanche is vanaf week 7 exclusief leverbaar bij Gebr. Nederpel.

Voor meer informatie:
Gebr. Nederpelt
E: verkoop@gebrnederpel.nl
www.gebrnederpel.nl

Publicatiedatum: