Coloured by Gerbera lanceert assortimentsbrochure tijdens Floradecora

Op verzoek van handel en bloemist is het gehele gerbera assortiment nu verkrijgbaar in een overzichtelijke catalogus. De brochure toont ruim 550 soorten mini gerbera’s, standaard gerbera’s en specialties. Tijdens Floradecora 2018, die a.s. vrijdag 26 januari van start gaat in Frankfurt am Main (Galleria 1), wordt de nieuwe brochure door Coloured by Gerbera gelanceerd. In februari wordt de assortimentsbrochure, samen met het nieuwste inspiratiemagazine ‘On Tour’, verspreid in de keten.Floradecora: Autumn, Winter & Christmas inspiratie
Floradecora is de beurs voor het bestellen van direct beschikbare snijbloemen en sierplanten en vindt tegelijk plaats met de beurs Christmasworld. Voor het tweede jaar is Coloured by Gerbera, promotiecommissie van de Nederlandse en Belgische gerberakwekers en veredelaars, hier vertegenwoordigd. In de stand word je volop geïnspireerd rondom het thema: Autumn, Winter & Christmas voor zowel retail als bloemist & eventplanner. Maak kennis in stand A24 en neem meteen de nieuwe gerbera assortimentsbrochure mee.

Inspiratieplatform voor bloemisten en retailers
Op de website www.colouredbygerbera.com biedt Coloured by Gerbera een centrale plek waar bloemisten en retailers van over de hele wereld het nieuwste gerbera assortiment kunnen bekijken. Ze hebben een handige tool ontwikkeld, zodat je eenvoudig de gerberakleur en type kunt filteren. Ook kun je er alle magazines (waaronder Autumn, Winter & Christmas) en kwalitatieve sfeerbeelden downloaden.

Voor meer informatie:
Coloured by Gerbera
info@colouredbygerbera.com
www.colouredbygerbera.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018