Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coloured by Gerbera lanceert assortimentsbrochure tijdens Floradecora

Op verzoek van handel en bloemist is het gehele gerbera assortiment nu verkrijgbaar in een overzichtelijke catalogus. De brochure toont ruim 550 soorten mini gerbera’s, standaard gerbera’s en specialties. Tijdens Floradecora 2018, die a.s. vrijdag 26 januari van start gaat in Frankfurt am Main (Galleria 1), wordt de nieuwe brochure door Coloured by Gerbera gelanceerd. In februari wordt de assortimentsbrochure, samen met het nieuwste inspiratiemagazine ‘On Tour’, verspreid in de keten.



Floradecora: Autumn, Winter & Christmas inspiratie
Floradecora is de beurs voor het bestellen van direct beschikbare snijbloemen en sierplanten en vindt tegelijk plaats met de beurs Christmasworld. Voor het tweede jaar is Coloured by Gerbera, promotiecommissie van de Nederlandse en Belgische gerberakwekers en veredelaars, hier vertegenwoordigd. In de stand word je volop geïnspireerd rondom het thema: Autumn, Winter & Christmas voor zowel retail als bloemist & eventplanner. Maak kennis in stand A24 en neem meteen de nieuwe gerbera assortimentsbrochure mee.

Inspiratieplatform voor bloemisten en retailers
Op de website www.colouredbygerbera.com biedt Coloured by Gerbera een centrale plek waar bloemisten en retailers van over de hele wereld het nieuwste gerbera assortiment kunnen bekijken. Ze hebben een handige tool ontwikkeld, zodat je eenvoudig de gerberakleur en type kunt filteren. Ook kun je er alle magazines (waaronder Autumn, Winter & Christmas) en kwalitatieve sfeerbeelden downloaden.

Voor meer informatie:
Coloured by Gerbera
info@colouredbygerbera.com
www.colouredbygerbera.com
Publicatiedatum: