Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lesmateriaal bloembollensector op nieuwe website Bollenacademie

De Bollenacademie heeft de vernieuwde website www.bollenacademie.nl gelanceerd met alle informatie over boeken, cursussen en ander lesmateriaal voor de bloembollensector. In de afgelopen twee jaar is veel nieuw lesmateriaal ontwikkeld voor de sector, waaronder boeken en digitale cursussen over de teelt en broei van tulpen en lelies. Ook is er lesmateriaal beschikbaar voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De nieuwe website vervangt ook de website van BloembollenWEB (www.bloembollenWEB.nl) die per direct is opgeheven.

Op de website is veel informatie over de bloembollensector terug te vinden in de Kennisbank. Ook werkt de site samen met Groen Kennisnet met toegang tot vele bronnen, zoals rapporten van onderzoeken en vakbladartikelen. Daarnaast geeft de website niet alleen het overzicht van het nieuws van de Bollenacademie, maar ook de nieuwsitems van Greenity en de evenementen uit de agenda van AgriHolland.

Stichting Bollenacademie
Stichting Bollenacademie is een samenwerkingsverband van bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en teeltadvies met als doelen een goed scholingsaanbod te realiseren voor studenten en werkenden om het reguliere bloembollenonderwijs verder te ontwikkelen en om de instroom in het onderwijs en de deelname aan scholing voor werkenden in de sector te bevorderen. De nieuwe website wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Colland Arbeidsmarkt.

Voor meer informatie:
KAVB
Postbus 175
2180 AD HILLEGOM
Weeresteinstraat 10a
2181 GA HILLEGOM
T: 0252-536950
F: 0252-536951
kavb@kavb.nl
www.kavb.nl
Publicatiedatum: