Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Ter Laak Orchids verkozen tot International Grower of the Year 2018

Tholen - Ter Laak Orchids is gisteren uitgeroepen tot International Grower of the Year 2018. Bovendien werd de orchideeĆ«nkweker uitgeroepen tot 'finished plants grower of the year', Ć©n mag het zich, naar het oordeel van de jury, een jaar lang ook de meest duurzame onderneming in sierteeltland noemen.

Ter Laak, International Grower of the Year 2018



Wederom feest bij JUB Holland

De prestigieuze award wordt elk jaar uitgereikt door de 70 jaar geleden opgerichte International Association of Horticultural Producers (AIPH) op de IPM Essen. Onder het genot van een gelikt dineetje in gedistingeerd gezelschap - de voormannen en -vrouwen van de grote en bekende ondernemingen uit de internationale sierteelt, en natuurlijk mensen van en rond AIPH, beursorganisatie, veilingen etc. - worden prijzen toegekend in vijf categorieen: beste snijbloemenkweker (bollen inc.), beste plantenkweker, beste vermeerderaar/jonge planten kweker, en, sinds dit jaar, meest duurzame en 'meest inspirerend (klein) bedrijf.'


Marleen en Paul van Holla Roses


Een trotse Eduard Ter Laak

Een triple voor Ter Laak dus, dat zich met de DaglichtKas en de onderneming in Guatemala frequent in de kijker weet te spelen. Maar in feite gingen alle prijzen naar de Hollanders. JUB Holland, winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs vorig jaar, mocht zich in de categorie 'cutflowers' het goud omhangen, en het meest inspirerende bedrijf (met minder dan 10 werknemers) werd Kwekerij van Wijgerden. In de categorie snijbloemen werd tot slot Holla Roses vierde.


Kwekerij van Wijgerden


Voor meer informatie:
Ter Laak Orchids
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen
T +31 174 870 110
F +31 174 870 111
info@orchidee.nl
www.orchidee.nl
Publicatiedatum: