Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kwekerij Reijm Nieuwerkerk:

"Megaverkoop groene planten"

Kwekerij Reijm Nieuwerkerk is 2018 goed begonnen. Door een sterke toename in de vraag naar groene planten, groeide de afzet in de eerste weken van januari explosief. Verschillende plantensoorten zijn daardoor zelfs tijdelijk uitverkocht, zo meldt de kweker.



Kwekerij Reijm Nieuwerkerk is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en kweekt jaarlijks ruim 4,5 miljoen potplanten. Ook worden Dracaena’s geïmporteerd uit Latijns-Amerika. Via bloemenveiling Royal FloraHolland vinden de planten hun weg naar klanten in onder andere Duitsland, Frankrijk, Engeland en Rusland.

Kerstboom eruit, groene plant erin
Waar de vraag naar groene planten eigenlijk het hele jaar door groot is, nam de populariteit van het product de afgelopen weken nog eens extra toe. Volgens Pim Vente van Kwekerij Reijm Nieuwerkerk kozen veel consumenten ervoor om de kerstboom te vervangen door een groene potplant, waardoor de vraag in de eerste maand van 2018 geweldig groeide. Het zijn dan ook drukke weken voor de plantenkweker. “Groene planten zijn mega populair, zo blijkt maar weer. De snel groeiende vraag heeft er zelfs toe geleid dat bepaalde soorten tijdelijk niet kunnen worden geleverd. Maar we streven ernaar om die planten spoedig weer in het assortiment te hebben.”

De goede start van het jaar stemt Kwekerij Reijm Nieuwerkerk tevreden, zo laat Pim Vente weten. “De eerste weken van het jaar waren een enorm succes en we verwachten dat die grote vraag naar groene potplanten het hele jaar aanhoudt. De vooruitzichten voor 2018 zijn dan ook zeer positief.”

Kijk voor meer informatie over Kwekerij Reijm Nieuwerkerk op www.reijm-nieuwerkerk.nl
Publicatiedatum: