Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Willem Geleijn, LogiFlora:

"Wij blijven LogiCAB doorontwikkelen vanuit leden"

De markt van digitaal zakendoen is snel aan het uitbreiden. Veel initiatieven zijn te benoemen onder startups en we moeten nog maar afwachten of ze werkelijk van de grond gaan komen, maar het geeft altijd weer nieuwe inzichten.


 
Het platform LogiCAB bestaat dit jaar (in juni) twaalf jaar en al was het systeem eerst alleen bedoeld voor de ‘groene’ sector, het is uiteindelijk zodanig doorontwikkeld dat het in te zetten is voor elke productgroep. Belangrijk onderscheid blijft de opbouw van unieke coderingen voor elke groep en bijbehorende producten. Vaak wordt nog onderschat hoeveel werk hierin gedaan wordt door exporteurs, importeurs en groothandelaren. Ook hebben veel grootwinkelbedrijven geen productcodes voor planten en bloemen en ook die worden dan meestal opgebouwd door de exporteurs. "Door deze manier van werken ontstaan er veel verschillen in benamingen van planten en bloemen, wat voor een webshop natuurlijk dodelijk is en remmend werkt", aldus Willem Geleijn, directeur van LogiFlora.
 
"Op verzoek van enkele van onze leden hebben we de laatste twee jaar hard gewerkt aan het realiseren van één dashboard voor leveranciers/kwekers. Deze module heeft alle nodige functionaliteiten in zich die een kweker/leverancier de basis laat worden voor de verkoop aan exporteurs/handlers, veiling en hun klanten. Het systeem biedt het volledige veilproces, klokvoorverkoop, koppelt aan elk platform, faciliteert verschillende vormen van afrekenen, heeft webshop instellingen voor activiteiten als stickers, hoezen etc. en geeft naast transactieoverzichten een rapportagescherm waarmee elke gewenste zoekopdracht of vergelijking kan worden ingesteld. De APP LogiCAB+ kan ingezet worden als u werkt vanuit verschillende locaties en maakt het mogelijk uw bedrijf digitaal in beeld te brengen."
 
Leveranciers en kopers kunnen een slimme webshop direct op LogiCAB gebruiken en deze doorzetten naar eindklanten die via een inlog kunnen kopen of zelf een webshop gaan gebruiken. De lijn van kweker/leverancier, exporteur en klanten van de klanten is binnen een dag technisch neer te zetten. Het initiatief kan bij de kweker beginnen, maar ook bij de eindklant.
 
LogiFlora geeft op dit moment (bijna) dagelijks demo’s van de laatste toevoegingen. U kunt zich aanmelden op www.logiplaza.nl als koper of leverancier.

Voor meer informatie:
LogiFlora
Witteweg 62, 1431 GZ Aalsmeer
T 0297 36 27 76
F 0297 365721
info@logiflora.nl
www.logiflora.nl
Publicatiedatum: