Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HBA presenteert nieuwe hortensia's op IPM

De Hydrangea Breeders Association presenteert drie nieuwe hortensiasoorten op de IMP Essen: de Double Pink, Green Lips en Sarena. Deze zijn te zien in de stand van het bedrijf (1B29 in hal 1) en bij de Novelty Window in hal 1A.


De nieuwe soorten van HBA: Green Lips, Green Lips purple, Double Pink, Sarena pink en Sarena blue

Double Pink wordt gekarakteriseerd door volle dubbele bloemen en sterke stelen. De compacte groei, goede vertakking en roze bloemen maken deze nieuwe pot hortensia tot een bijzondere nieuwkomer. 

Met de nieuwe tweekleurige Green Lips variëteit wordt ook voldaan aan de vraag naar speciale kleurcombinaties: de gevarieerde tinten roze en groen maken van de Green Lips variëteit een uniek type hortensia. Na met blauw gekleurd te zijn laat de Green Lips purple een combinatie van paarse en groene tinten zien. Door het bloeiseizoen heen ontwikkelt de bloemkleur zich en wordt deze steeds groener. Green Lips is daarnaast zich geschikt voor in de tuin of op de patio. 

De nieuwe grootbloemige hortensia Sarena pink (en Sarena blue) is gemakkelijk vertakkende variëteit. De Sarena is daarnaast geschikt voor de vroege productie. De grote kelkbladen maken de roze en blauwe bloemen een lust voor het oog. De compacte ronde plantvorm is daarnaast zeer aantrekkelijk voor hortensia kwekers.

HBA verwelkomt je graag op de IPM Essen in stand 1B29.

Voor meer informatie: 
Publicatiedatum: