Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
eerste gezamenlijke handelsreis naar Colombia

Samenwerking Holland House Colombia en Jungle Talks

De laatste jaren hebben zowel Holland House in Bogota als Jungle Talks / Ideavelop, flink aandacht besteed aan het versterken van de handelsrelaties tussen Nederland en Colombia op sierteeltgebied. Die kennis en ervaring wordt nu gebundeld. Beide partijen hebben besloten om de komende 3 jaar met regelmaat handelsreizen en netwerkevenementen te organiseren naar zowel Colombia als naar Nederland.

Traditioneel waren handelsreizen gericht op (technische) toeleveranciers die nieuwe markten zochten. Die situatie verandert echter snel. Steeds meer telers tonen interesse in hun buitenlandse collega’s. Enerzijds om kennis op te doen over de lokale omstandigheden, anderzijds om te zoeken naar nieuwe verdienmodellen. Steeds vaker worden Joint Ventures opgezet waarbij productie in het buitenland het uitgangspunt is. Holland House Colombia en Jungle Talks kiezen dus nadrukkelijk voor een tweeledige doelgroep, (technische) toeleveranciers enerzijds en producenten anderzijds.

De eerste reis zal georganiseerd worden van maandag 21 tot en met vrijdag 25 mei 2018 met een twee daags programma in Medellin en 3 dagen in Bogota. In Medellin zal de nadruk liggen op productie van chrysanten en hortensia’s maar zullen ook andere gewassen voorbij komen. In Bogota ligt de nadruk meer op post harvest en marketing, thema’s waarin de Colombianen wereldwijd een leidende positie innemen.

Komend najaar zal een handelsreis voor Colombiaanse bedrijven naar Nederland georganiseerd worden rondom de IFTF en de Aalsmeer Trade Show. Daarnaast zullen de komende jaren diverse overige activiteiten georganiseerd gaan worden rondom het thema ‘stimulering van handel tussen Colombia en Nederland’, waaronder informatieve webinars.

Voor meer informatie:
www.hollandhouse-colombia.com
www.jungletalks.com
Publicatiedatum: