Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

World Floral Expo weer in Chicago

World Floral Expo zal in 2018 opnieuw plaatsvinden in Rosemont, Chicago. Na een succesvol evenement 4 jaar geleden in 2014 hebben exposanten aangegeven opnieuw een editie van WFE te verwelkomen in het Rosemont Convention Center. Rosemont ligt op 10 minuten van luchthaven O'Hare en 30 minuten van het centrum van Chicago.



De vakbeurs richt zich dit jaar op Afrikaanse bloemen. Kenya Airways heeft eindelijk landingsplaatsen in de VS kunnen regelen, dus staat het Keniaanse bloemenkwekers nu vrij om met de export naar de enorme Amerikaanse markt te beginnen. De nieuwe vluchtverbinding is vooralsnog alleen voor het JFK in New York maar verwacht kan worden dat er binnenkort meer steden zullen volgen. Daarom heeft een groep van minstens 12 Keniaanse bloemenkwekers zich al aangemeld voor WFE 2018 en zullen ze aanwezig zijn met verse Keniaanse snijbloemen.

De beurs van dit jaar zal daarom zeer interessant worden voor importeurs, groothandelsdistributeurs en grote retailers, omdat verschillende soorten verse snijbloemen van de 'Big 4' (Grote 4) te zien zullen zijn. Kwekers uit Colombia, Ecuador, Ethiopiƫ en Kenia hebben bevestigd dat ze aanwezig zijn met individuele stands en landpaviljoens.

Voor meer informatie:
HPP Exhibitions
+31-20-6622482
patricia@hpp.nl
www.hppexhibitions.com
Publicatiedatum: