Mededelingen

Vacaturesmeer »

Tweetende tuinders

Top-5 - gisteren

Top-5 - afgelopen week

Top-5 - afgelopen maand

Wisselkoersenmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Assortiment Calla.nl te zien op IPM

Het assortiment van Calla.nl, by Dümmen Orange, wordt voor het eerst sinds de oprichting in mei vorig jaar getoond aan het vakpubliek op de IPM.Calla.nl is een bedrijf ontstaan vanuit de ervaring van G. Geerlings & Zn (Noordwijkerhout) in de teelt, handel en verwerking van Calla-knollen, gecombineerd met het bestaande portfolio van producten van Golden State Bulb Growers (GSBG) (Amerika) en Sande bv (’t Zand) met veredelingsprogramma's van genetica uit Europa, Amerika en Nieuw-Zeeland. Calla.nl biedt het volledig beschikbare en het nieuwste assortiment aan, inclusief de producten van United Calla.

Website
De website www.calla.nl is vernieuwd en wordt in de komende maanden verder aangevuld met productinformatie. Tevens is de nieuwe Calla catalogus beschikbaar (ook online) met daarin alle soorten met productbeschrijving. In de speciaal ingerichte showruimte voor de Calla’s op de beurs, is de catalogus verkrijgbaar. Calla.nl is onderdeel van Dümmen Orange (stand D10 in hal 2).

Nederland is al de grootste producent van Calla-knollen ter wereld. Nederlandse Calla-knollen worden door klanten over de hele wereld gebruikt voor zowel snij- als potgebruik met een jaarrond plantschema. Nederland biedt de perfecte groeiomstandigheden voor Calla-knollen met zandige leemgronden en een stabiel klimaat / temperatuur het hele jaar door.
 
Het Calla.nl verkoopkantoor is gevestigd aan de Leidsevaart 122, 2211 VS Noordwijkerhout, tel. 0252-370300. E-mail: calla@dummenorange.com.

Publicatiedatum: 24-1-2018

 

 
 
tweet
 
delen

e-mail
   
afdrukken
 
abonneeren