Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PanAmerican Seed koopt Begonia lijn Golden State Bulb Growers

PanAmerican Seed heeft de Begonia lijn van Golden State Bulb Growers gekocht, een van de oudste kwekers en telers van begonia's in Noord-Amerika. Bij de aankoop horen ook de genetica van de betreffende variëteiten, de kweekrechten en de zadenbank, het intellectuele eigendom en marketing aandelen van de commerciële AmeriHybrid en On Top begonia productlijnen.

“De begonia blijft steeds populairder worden onder consumenten en tuinarchitecten. Deze investering breidt onze aanwezigheid in dit belangrijke segment van de sector uit," vertelt Anne Leventry, de directrice van PanAmerican Seed.

Er zijn op dit moment meer dan 50 AmeriHybrid variëteiten met uniek gevormde bloemen en planteigenschappen. Golden State Bulb Growers (Moss Landing, Calif.) kweekt al meer dan 100 jaar begonia's en heeft al veel doorbraken bereikt, wat geresulteerd heeft in unieke, vrij bloeiende planten met misschien wel de langstdurende bloei op de huidige markt. 

“De successen en innovaties van onze jaren van onderzoek naar begonia's is in goede handen bij het team van PanAmerican Seed,” zegt de directeur van Golden State Bulb Growers, Walter Petuck.

De koop is eind december afgerond. Vanaf april 2018 zullen de producten beschikbaar zijn bij de distributeurs van PanAmerican Seed.

Voor meer informatie
PanAmerican Seed
www.panamseed.com
Publicatiedatum: