Florismart organiseert Meet & Greet tijdens IPM Essen

Florismart organiseert een Meet & Greet voor bloemisten, kwekers én exporteurs tijdens de IPM in Essen. Het event vindt plaats op woensdag 24 januari van 18:00 – 20:00 in hal 1A stand A10A. Het verbinden van bovengenoemde schakels en het delen van kennis staat hierbij centraal.

Bloemist, kweker én exporteur verbinden
Florismart zorgt via het online platform voor de verbinding tussen bloemist, kweker en exporteur. Het doel van de Meet & Greet is het verbinden van bovengenoemde schakels uit de sierteeltketen in real life. Kwekers, exporteurs en bloemisten krijgen op deze manier de mogelijkheid om elkaar in een informele setting te spreken.

Voor kwekers en exporteurs is deze Meet & Greet een goed moment om de behoeften van de bloemist in kaart te brengen. Voor bloemisten is dit een unieke kans om de producent van het product dat zij elke dag verwerken in bloemstukken te spreken. Ook is het voor bloemisten, kwekers en exporteurs, die nog niet bekend zijn met Florismart, mogelijk om informatie over het platform te krijgen.

Programma
Naast de Meet & Greet organiseert Florismart tijdens de vierdaagse beurs andere inspirerende en leerzame activiteiten in samenwerking met de FDF, Fachverband Deutscher Floristen. In stand A10A wordt het Floralism concept gepresenteerd, waarbij nieuwe technologie, kennis en inspiratie centraal staat. Op dinsdag en woensdag strijden jonge bloemisten tegen elkaar tijdens flower battles. Tevens kunnen bloemisten dagelijks het “Fun Flower Hour” bijwonen. Tijdens deze get together voor bloemisten worden interessante presentaties gegeven met onderwerpen als innovatief inkopen.

Florismart is tijdens de IPM in Essen te vinden in hal 1A, standnummer A10A. Deelname aan de Meet & Greet is kosteloos en inschrijven is niet nodig.

Voor meer informatie:
Florismart
www.florismart.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018