Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hillenraad Academy bundelt opleidingsaanbod

In reactie op de toenemende vraag naar opleidingsprogramma’s voor persoonlijke ontwikkeling en groei van ondernemers en leidinggevenden, bundelt Hillenraad hun aanbod van opleidingen in de Hillenraad Academy. De focus in deze programma’s ligt op die factoren die naar eigen zeggen in de 21e eeuw bepalend zijn voor succesvol ondernemerschap in de tuinbouw: leiderschap, innovatie en wendbaarheid.

Ook in 2018 ondersteunt Hilleraad Partners beslissers in de sector weer volop bij de ontwikkeling van hun onderneming. Want hoewel Hillenraad er met passie aan mee bouwt, is de toekomst van de Nederlandse tuinbouw ook een zorg. Blijven we als klein land groot op de wereldmarkt en groeien we in voldoende mate mee in trends van internationalisering, professionalisering, consolidaties en technologische innovaties? Trends die de tuinbouw sterk doen veranderen en die vragen om volwassen ondernemerschap. De opleidingsprogramma’s die speciaal zijn ontwikkeld voor beslissers in de tuinbouw worden vanaf 2018 aangeboden in de Hillenraad Academy.



Bewezen en unieke ontwikkelprogramma’s
De Hillenraad Academy biedt ondernemers, directeuren en managers een aantal bewezen en unieke ontwikkelprogramma’s. Het bijeenbrengen van mensen en talenten en het daarmee verbinden van de tuinbouw aan de kennis, kunde en vaardigheden van de 21e eeuw is de centrale drijfveer. De insteek van het aanbod laat zich typeren als verrassend, vernieuwend en praktisch toepasbaar. In de programma’s komen deelnemers van verschillende bedrijven uit het brede tuinbouwcluster samen. Daarnaast biedt de Hillenraad Academy op aanvraag ook In-company-trajecten op maat.

Trends en ontwikkelingen

Voeding en inspiratie voor de opleidingen komen uit de dagelijkse adviespraktijk, waarin bedrijven worden geholpen bij het maken van de juiste keuzes in strategie, organisatie en finance. Belangrijke input voor de programma’s vormen ook de ontwikkelingen die naar voren komen in het jaarlijkse onderzoek naar de meest toonaangevende bedrijven in de sector ten behoeve van de Hillenraad100.

Voor meer informatie:
Hilleraad Academy
Westlandse Poort
ABC Westland 127
2685 DB Poeldijk
T. + 31 (0) 174 61 04 38
www.hillenraad.nl

Publicatiedatum: