Floriday geeft demo’s op de IPM Essen

Deze week is het zover: de IPM in Essen. Van 23 t/m 26 januari is Floriday hier aanwezig. In de stand van Floriday, B13 in hal 1, praten we geïnteresseerden bij over alle ontwikkelingen die plaatsvinden rondom Floriday. Daarnaast presenteren we een aantal nieuwe functies voor kwekers.
 
Demo’s Floriday wil kwekers graag informeren over de mogelijkheden en kansen die het platform voor hen biedt. Daarom organiseren we iedere dag twee demonstraties van Floriday in de stand. De eerste demonstratie start ‘s ochtends om 11:00 en de tweede start om 15:00 ‘s middags. Deze demonstraties duren ongeveer een kwartier.
 
Naast de vaste demonstraties is iedereen van harte welkom om gedurende de beursdagen langs te komen in de stand van Floriday, de stand staat in hal 1 met standnummer B13. Het Floriday team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en om te laten zien waar op dit moment aan gewerkt wordt.
 
Floriday Royal FloraHolland en FloraXchange trekken vanaf 1 juli 2017 gezamenlijk op in het digitaliseren van de sierteeltsector. Om de sierteeltsector als geheel efficiënter te laten opereren ontwikkelen Royal FloraHolland en FloraXchange samen het digitale platform Floriday. Het doel van Floriday is om de wereldwijde handel in de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger te maken en te zorgen dat de noodzakelijke innovatie in een stroomversnelling komt. Meer informatie over Floriday vindt u op: www.floriday.io
 
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de helpdesk van FloraXchange via 0174-725490 of met de helpdesk van Royal FloraHolland via 088-7898989.

Voor meer informatie:
www.Floriday.io

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018