“ReduSystems: The bright side of growing”

Mardenkro publiceert tweede boek

Na het eerste boek publiceert Mardenkro nu een tweede boek genaamd ‘ReduSystems: The bright side of growing’. Dit boek belicht onder andere het nieuwe product AntiReflect dat zorgt voor een lichtwinst van ongeveer 3% op bestaand tuinbouwglas.

Mardenkro, bekend van zijn ReduSystems producten, wil graag zijn kennis delen en ook het tweede boek is daar een voorbeeld van. Sinds de publicatie van het eerste boek, 2 jaar geleden, is er veel veranderd binnen het bedrijf. Mardenkro is zich aan het verbreden naar een productenlijn waarmee tuinders jaarrond hun kasklimaat kunnen optimaliseren.

Het boek ‘The bright side of growing’ bundelt de best gelezen artikelen die zijn gepubliceerd gedurende 2016 en 2017 en geeft meer inzicht in de technologie achter de producten. Jort Gerritsen, CEO Mardenkro: “We zijn begonnen als krijtbedrijf en ontwikkelen nu, ongeveer 25 jaar later, slimme chemie waarmee elke tuinder het perfecte kasklimaat kan creëren. Gedurende 2018 lanceren we een productenpakket dat er gecombineerd voor zorgt dat tot 10% meer licht in de kas komt.”

Nieuwsgierig geworden naar de technologie achter licht transmissie optimalisatie of andere onderwerpen rond het verbeteren van het kasklimaat? Het boek zal officieel worden voorgesteld tijdens de eerste dag op de IPM-beurs in Essen Duitsland op stand nummer 3C39 van Mardenkro om 15.00 uur. U kunt direct een exemplaar meenemen bij de beurs of het nieuwe boek gratis downloaden vanaf dinsdag 23 januari via www.thebrightsideofgrowing.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018