Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“ReduSystems: The bright side of growing”

Mardenkro publiceert tweede boek

Na het eerste boek publiceert Mardenkro nu een tweede boek genaamd ‘ReduSystems: The bright side of growing’. Dit boek belicht onder andere het nieuwe product AntiReflect dat zorgt voor een lichtwinst van ongeveer 3% op bestaand tuinbouwglas.

Mardenkro, bekend van zijn ReduSystems producten, wil graag zijn kennis delen en ook het tweede boek is daar een voorbeeld van. Sinds de publicatie van het eerste boek, 2 jaar geleden, is er veel veranderd binnen het bedrijf. Mardenkro is zich aan het verbreden naar een productenlijn waarmee tuinders jaarrond hun kasklimaat kunnen optimaliseren.

Het boek ‘The bright side of growing’ bundelt de best gelezen artikelen die zijn gepubliceerd gedurende 2016 en 2017 en geeft meer inzicht in de technologie achter de producten. Jort Gerritsen, CEO Mardenkro: “We zijn begonnen als krijtbedrijf en ontwikkelen nu, ongeveer 25 jaar later, slimme chemie waarmee elke tuinder het perfecte kasklimaat kan creëren. Gedurende 2018 lanceren we een productenpakket dat er gecombineerd voor zorgt dat tot 10% meer licht in de kas komt.”

Nieuwsgierig geworden naar de technologie achter licht transmissie optimalisatie of andere onderwerpen rond het verbeteren van het kasklimaat? Het boek zal officieel worden voorgesteld tijdens de eerste dag op de IPM-beurs in Essen Duitsland op stand nummer 3C39 van Mardenkro om 15.00 uur. U kunt direct een exemplaar meenemen bij de beurs of het nieuwe boek gratis downloaden vanaf dinsdag 23 januari via www.thebrightsideofgrowing.com
Publicatiedatum: