Florensis en MixMasters to the next level

To the next level
De nieuwe stand staat dit jaar vooral in het teken van MixMasters to the next level! Bovendien wordt de nieuwe Toscana Pelargonium-serie, de nieuwste snijbloemen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce bij Florensis.Bij de samenstelling van het MixMasters assortiment heeft steeds het gemak voorop gestaan. Met de MixMasters combinaties kunnen op eenvoudige wijze lucratieve producten worden geteeld. Kant en klare oplossingen in een fantastische presentatie op de verkooptafel helpen de eindgebruiker in de zoektocht naar trendy kleurstellingen.

Het bijzondere van het Florensis MixMasters concept zijn de combinaties uit alle geledingen van het assortiment voor jaarrond oplossingen. Het begint bij de typische voorjaarsbloeiers. Dan volgt het uitgesproken brede aanbod aan perk- en balkonplanten, opgevolgd door zomerbloeiende vaste planten om over te gaan in aantrekkelijke herfstcombinaties. Eigenlijk is alles mogelijk. Het MixMasters assortiment is inmiddels uitgebreid met Platycodon, Petunia, Lobularia, Portulaca, Gypsophila, Calamintha en met zogenoemde Multi Species mixen waarin verschillende gewassen zijn gecombineerd. Bekijk hier de video:Toscana Pelargonium zijn vooral bekend vanwege hun uitstekende tuinprestatie en hun veelzijdigheid in het gebruik. Het Toscana assortiment staat voor onweerstaanbaar frisse, heldere kleuren en buitengewone kleurencombinaties. Door de integratie van de Endisch-genetica in de Toscana familie kunt u beschikken over een nog moderner Pelargonium-portfolio dat zijn gelijke niet kent.

Verder toont Florensis haar snijbloemen highlights waaronder dubbelbloemige Lisanthus als het meest verkochte product. Een nieuwe soort in de stand is de Lisianthus Celeb Grape. Vorig jaar was Arosa Red een van onze belangrijkste inzendingen voor de IPM Noviteiten Showcase. Deze rode beauty heeft zich bewezen als een uitstekende aanvulling op het Lisianthus-kleurenpallet op de markt. Het uitgebreide assortiment, inclusief andere producten, dat in de stand wordt gepresenteerd, is wereldwijd verkrijgbaar bij Florensis Cut Flowers.Ook onze EVOLUTION violen brengen wij opnieuw voor het voetlicht. EVOLUTION voldoet aan de hoogste eisen van de producent, de handel, de retail en de eindgebruiker.

U kunt ons violenconcept in de Foyer Süd zien.

De Florensis highlights toegepast in inspirerende retailoplossingen met een verhaal, kunt u in de Hortivation Hal gaan ervaren.Noviteiten Showcase
De Salvia x hybrida Mysty is een innovatieve bijzonderheid die Florensis heeft ingezonden voor de IPM-Noviteiten Showcase. Het gaat hier om de eerste Salvia hybride die doorbloeit, bijzonder goed tegen de meest uiteenlopende groeiomstandigheden kan en zich door de homogene, compacte groeiwijze prachtig met andere zomerbloeiers laat combineren.

Pentas lanceolata Lucky Star is eveneens een nieuwe introductie. Lucky Star is een serie met een uitzonderlijke uniformiteit in 5 kleuren, die wat bloeitijd en planthoogte betreft voor geen enkel vegetatief vermeerderd ras onderdoet. Florensis kijkt ernaar uit om de IPM bezoekers in haar compleet vernieuwde stand Nr. 2.A17 te mogen begroeten en ‘to the next level’ te leiden.

Stand party

Als vervolg op de geslaagde stand party van vorig jaar, nodigt Florensis u graag uit voor een inspirerende en gezellige netwerk-borrel op woensdag 24 januari 2018, vanaf 18:00.

Maak hiervoor s.v.p. gebruik van de in- en uitgang Süd.

Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: florensis@florensis.com
www.florensis.nl


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018