Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schneider youngplants presenteert ecologische oplossingen op IPM

Schneider youngplants zal dit jaar wederom op de IPM aanwezig zijn om het brede assortiment aan de markt te presenteren. "De focus ligt dit jaar nog meer dan voorgaande jaren op duurzaamheid en biologische gewasbescherming in onze kassen. Ook introduceren we onze nieuwe, milieuvriendelijke plastic trays, die na gebruik kunnen worden omgesmolten en hergebruikt. Bovendien zijn deze trays meer geschikt voor automatische verwerking. Daarnaast hebben we nieuwe, kegelvormige plugs voor Helleborus planten geïntroduceerd, waarmeer eenvoudiger en efficiënter overgepot kan worden. Met de nieuwe uitstraling van onze stand, waarin meer houtachtige materialen gebruikt zijn, wordt het ecologische aspect van ons bedrijf extra gehighlight."



In de stand zal het assortiment tweejarige jonge- en bloeiende planten op de bühne worden gezet alsook de cyclamen en een selectie uit het assortiment helleborus. Een noviteit dit jaar is een aantal eetbare planten en een kijkje in het brede assortiment siergrassen.



Schneider is te vinden in Hall 1, stand nr 1D47

Voor meer informatie:
Schneider Youngplants
T: +31 (0) 180 617 000
E: info@schneiderbv.nl
www.schneiderbv.nl
Publicatiedatum: