Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Statushouders aan het werk! Ook iets voor uw bedrijf?

Er heerst krapte op de arbeidsmarkt, en het lukt niet altijd om goede mensen voor werk in de glastuinbouw te vinden. Ook de vraag naar arbeidsmigranten is groot en daarom zijn ze niet altijd op tijd voor u beschikbaar. Wellicht eens goed om na te denken over statushouders/vergunninghouders.

Zeker nu het hoogseizoen nog niet in zicht is en er nog tijd is om mensen goed in te werken. Bij gemeenten begint de begeleiding van statushouders naar een baan langzaam op gang te komen, maar elke gemeente doet dit op een andere manier. In Nootdorp, bijvoorbeeld, stelde chrysantenkweker Harry Wubben bij wijze van proef een werkervaringsplaats beschikbaar aan een Eritrese statushouder via het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland. De pilot bij Harry Wubben Flowers heeft al de nodige publicaties opgeleverd, zelfs tot aan het NOS Journaal.



Op 25 januari 2018 organiseert het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal een kantinebijeenkomst om u te informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. De bijeenkomst start om 19.30 uur bij Harry Wubben Flowers & Funny Santini, Langelandseweg 57, 2631 PS Nootdorp. "Wij stellen het op prijs wanneer u zich van te voren aanmeldt via paul.vanderburg@zhcwerkt.nl, dan kunnen wij rekening houden met uw komst."

Bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: