presentatie Green Trade Center op IPM

Waterdrinker Rangers nemen bezoekers mee op Green Safari

De stand van Waterdrinker is te vinden op de vertrouwde plek in Hal 1, standnummer 1B09 op de IPM Essen. Omdat het bedrijf over precies een maand het Waterdrinker Green Trade Center opent, staat alles in het teken van dit grootste groene inkoopcentrum van Europa.

Overkoepelend thema is ‘Green Safari’. De stand wordt bemand door zogenaamde ‘rangers’ die klanten en bezoekers meenemen op safari langs een greep uit de collectie van het GTC. Dus dit zijn niet alleen planten, maar ook bloemen, potten, accessoires en bloemisterijartikelen. Met in totaal 25.000 m² aan planten, bloemen, potten en accessoires is het GTC namelijk het grootste groengerelateerde inkoopcentrum van Europa.
 
Green Trade Center
Het Waterdrinker Green Trade Center zal met in totaal 25.000 m² aan planten, bloemen, potten en accessoires het grootste groengerelateerde inkoopcentrum van Europa worden. Het assortiment zal meer dan 9.000 verschillende artikelen omvatten, bestaand uit kamer- en tuinplanten, boomkwekerij artikelen, en allerlei onderscheidende bloemen, potten en accessoires.Het GTC zal 7 dagen per week geopend zijn, met 4 aankoopavonden. Daarnaast is het gehele assortiment 24/7 te bestellen in de webshop. Bijzonder zijn bovendien de vele shop-in-shops, waarin kopers direct contact hebben met de kwekers/leveranciers. Ook zal het GTC een plek zijn waar met regelmaat nieuwe producten geïntroduceerd worden en veredelaars laten zien wat er gebeurt op het gebied van groene productontwikkeling.
 
Voor meer informatie:
Waterdrinker Aalsmeer bv
Postbus 1167
1430 BD Aalsmeer
www.greentradecenter.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018