Forever&Ever breidt assortiment uit en introduceert twee noviteiten tijdens IPM

Afgelopen jaar heeft Forever&Ever het assortiment verder uitgebreid. Dit in navolging van de uitgebreidere selectie in Amerika waar Forever&Ever van oorsprong vandaan komt. Ook dit jaar heeft het team gezocht naar nieuwe, eigenzinnige en unieke soorten die aansluiten bij de collectie tuinplanten van Forever&Ever. De nieuwe verbreding van het assortiment biedt de consument nog meer keuze en toepassingen van de Forever&Ever Best Quality Plants selectie.

Forever&Ever Apple & Pear
De eerste uitbreiding is de Forever&Ever Apple. Deze appelboom is beschikbaar in de kleuren Red, Yellow, Green, en Deep Red. Daarnaast bevat deze nieuwe soort ook de Forever&Ever Green Pear, een unieke en lekkere peren soort. Beide soorten produceren volwassen vruchten. Uiteindelijk heeft de consument in zijn tuin een volwaardige appel of perenboom staan met verrukkelijke vruchten.

Alle variaties worden geleverd in een vierkante 5 liter pot. De plant wordt duurzaam en verantwoord gekweekt bij Vergeldt & Bouten in Lottum. Alle vijf de variaties zijn uniek, waarmee het een exclusieve aanvulling voor het assortiment is. Ook is het een sterke soort die niet bevattelijk is voor ziektes. De plant bloeit elk jaar in april en mei en geeft in september en oktober overheerlijk fruit als vrucht.

Vanaf begin april is de Forever&Ever Apple verkrijgbaar in Nederlandse, Belgische en Duitse tuincentra.Forever&Ever Dipladenia

De Forever&Ever Dipladenia is een plant die met name geschikt is voor op een terras of balkon. De plant wordt gekweekt in Zuid-Spanje bij Horticultura Ruiz S.A. Dit is één van de grootste Dipladenia kwekers in Europa. Bovendien hebben ze een aantal unieke soorten die dit jaar zijn toegevoegd aan het concept van Forever&Ever.

De Forever&Ever Dipladenia zal te koop zijn in de kleuren White, Red, Pink, Deep Red en Magnolia en komt in drie verschillende potmaten: 3.5 liter (kegelvorm), 6 liter (driehoekige/waaier vorm) en 10 liter (cilindervorm). Vanaf maart tot en met eind juni is hij verkrijgbaar in heel Europa.


Forever&Ever

Maikel Loots
Spoorakkerweg 2b
5071 NC Udenhout
T: +31 (0)13 51 111 51
E: maikel@forever-ever.eu
www.forever-ever.eu

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018