Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers FloraPlanet over op verkoopondersteunende tool HortiHeat

HortiHeat is speciaal ontwikkeld voor sierteeltkwekers. Sinds de livegang halverwege 2017 maken inmiddels 140 kwekers gebruik van het pakket. Alle kwekers van verkooporganisatie FloraPlanet zijn inmiddels ook aangesloten. Met het pakket kunnen zij o.a. snel en makkelijk professionele aanbiedingen versturen in een mooie lay-out.


 
FloraPlanet en HortiHeat Bijna 60 kwekers van FloraPlanet werkten voorheen met PlantCommerce en zijn overstapt naar HortiHeat. HortiHeat is een verkoopondersteunende tool die een koppeling heeft met FloraXchange. Kwekers en verkooporganisaties kunnen hiermee makkelijk hun producten in een mooi opgemaakte mailcampagne zetten en deze versturen naar één of meerdere klanten. Naast het versturen van de mailing kan er goed bijgehouden worden wie die mail bekeken heeft en hier kan op ingespeeld worden. Deze ontwikkeling geeft de genoemde verkooporganisaties goed inzicht in de verkoop- en marketingactiviteiten van hun kwekers. Ook kan er in het pakket intern gecommuniceerd worden, waarbij taken en klantencontact bijgehouden kan worden. Door campagnes die via HortiHeat verstuurd worden, krijgt de verkoop van de kwekers een extra boost.
 
Voordelen voor verkooporganisaties Carl Grootscholte en Menno van Es van FloraPlanet zijn hartstikke enthousiast over HortiHeat: ‘’Als verkooporganisatie kunnen wij makkelijk gecombineerde aanbiedingen versturen. Hierbij is het handig dat het pakket een koppeling heeft met FloraXchange, waardoor producten snel in de mailings gezet kunnen worden. Na het versturen hebben wij gelijk inzichtelijk of aanbiedingen aankomen en gelezen worden. Voor ons is het ook erg waardevol dat wij dit naast onze pc ook via onze mobiele telefoon kunnen bekijken.”
 
Mogelijkheden voor kwekers Aanbiedingen, offertes en prijslijsten worden nog regelmatig in Excel gemaakt en verstuurd. Omdat Excel hier niet direct voor is ingericht, is het tijdrovend en daarnaast laat de uitstraling vaak te wensen over. JEM-id heeft daarom ​HortiHeat​ ontwikkeld. Deze online marketingtool zorgt er onder andere voor dat gebruikers snel aanbiedingen in professionele lay-outs kunnen versturen. Hiermee kun je als kweker eenvoudig je hele netwerk bereiken en warm houden. Kwekers kunnen HortiHeat zelfstandig of in samenwerking met een verkooporganisatie gebruiken. Doordat HortiHeat online gebruikt wordt, hebben gebruikers altijd hun relaties en contactpersonen bij de hand (bijv. ook via hun mobiele telefoon of tablet). Hoe meer de gebruiker contact heeft met zijn klanten, hoe warmer het contact in HortiHeat wordt. Hierdoor kun je als kweker sneller zien met welke klanten er bijv. al een tijdje geen contact is geweest. Door een koppeling met FloraXchange kunnen kwekers gemakkelijk en direct aan de slag.

Klik hier voor meer informatie over HortiHeat

bron: JEM-id
Publicatiedatum: