Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oboya richt een nieuw bedrijf op in Nederland

Oboya heeft besloten in het eerste kwartaal van 2018 een nieuw vestiging te open in Nedeland. Vanuit dit nieuwe kantoor zal de marketing en verkoop van het assortiment van Oboya aan klanten in de Centraal-Europese markt gecoƶrdineerd worden. Het bedrijf krijgt de naam Oboya Horticulture Holland B.V. en zal gevestigd worden in Heenvliet, onder leiding van Ed Salome, een Nederlander met gedegen ervaring in de teeltsector.

Het doel van de oprichting van het bedrijf is om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar het assortiment van Oboya op de markt en om een basis te creƫren voor verdere groei op de Centraal-Europese markt. Daarnaast zal het bedrijf zich ook richten op de inkoop van tuinbouwproducten en -technologie voor de Aziatische markt.

"De oprichting van een nieuw bedrijf in Nederland is een belangrijke stap voor het groeitraject van Oboya. De Centraal-Europese markt is een markt met veel groeimogelijkheden. Dit jaar hopen we een flinke groei te realiseren en in lijn met onze groeistrategie in 2020 een omzet van 1 miljard behalen," zegt Mikael Palm Andersson, CEO van Oboya Horticulture Industries AB.

Voor meer informatie:
Oboya
www.oboya.se
Publicatiedatum: