Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennisplein wint prijs voor mooiste stand Mechanisatietentoonstelling

Tijdens de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen heeft Het Kennisplein de 1e prijs gewonnen voor de mooiste stand. Op de stand bundelden verschillende kennispartijen uit de sector hun krachten.



Zo konden bezoekers zich laten bijpraten over het schuimen van bollen, het ziek-zoeken via drones, het groene onderwijs, ontwikkellocaties voor bedrijven, projecten uit het Rabobank Innovatiefonds en het opsporen van ziekten in bollen via camera’s. Studenten van de opleiding Bloem, Groen & Styling van het Wellantcollege Rijnsburg hadden voor de bijzondere bloemversiering in de stand gezorgd.



De deelnemende partijen waren Flower Science, Flynth adviseurs en accountants, Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM), Groen onderwijscentrum, Wellantcollege, KAVB, Rabobank Bollenstreek, Greenity en Wageningen University & Research.

Voor meer informatie:
Flower Science
info@flowerscience.nl
www.flowerscience.nl
Publicatiedatum: