Desch Plantpak presenteert gerestyled magazine en nieuwe catalogus

Voor het seizoen herfst/winter 2018-2019 heeft Desch Plantpak haar inmiddels vertrouwde trendboekje ‘Colour Your Story’ getransformeerd tot een stijlvol magazine: royaler van formaat, ruimer van opzet en met een indeling die helemaal van nu is. Ook de Desch-catalogus is volledig vernieuwd.Behalve actuele kleurentrends, inspirerende plant-potcombinaties en sustainable co-creaties – waaronder theeplanten voor thuis en duurzame en tegelijkertijd trendy cyclamen – bevat het magazine twee interviews. Eén met trendwatcher Hilde Francq (Francq Colors), over de betekenis en het belang van kleur voor onze branche, en één met Jan Willem Wieringa, Managing Director van Desch Plantpak, over zijn pleidooi voor goede recycling van plastic.

Verder presenteren veredelaars, zoals Beekenkamp, Panamerican Seed, Florensis, Schoneveld en Selecta One in ‘Colour Your Story’ hun specifieke herfst-/winterplanten in combinatie met de producten van Desch.

Bekijk Colour Your Story digitaal: https://desch.nl/nl/catalogus/colour-your-story-aw-2018-2019Nieuwe Desch-catalogus
Ook de Desch-catalogus is compleet vernieuwd: ruimer opgezet, producten en informatie staan nu overzichtelijk naast elkaar en alle talen zijn erin verwerkt. Het is de dikste Desch-catalogus tot nu toe, inclusief de Epla decoratieve range en D-Grade.

Bekijk de nieuwe Desch-catalogus digitaal: https://desch.nl/nl/catalogus/desch-catalogus

23-26 januari 2018: Desch op de IPM in Essen
Op de IPM in Essen die volgende week plaatsvindt, staat Desch ruim gepresenteerd. In hal 1.0 op stand E45 vindt u Desch met de eigen, vertrouwde stand, waar ze extra aandacht besteden aan noviteiten en zaai- en verspeentrays. Hier vindt u ook het magazine ‘Colour Your Story’ en de nieuwe Desch-catalogus.

In hal 13 bij Hortivation ziet u de drie trends uit de ‘Colour Your Story’ editie voorjaar/zomer 2018 met Epla producten en D-Grade, in combinatie met kruiden- en theeconcepten: cocktails en icetea.

Tot slot komt u Desch tegen op de stand van FloraHolland, net als de stand van Desch ook in hal 1.0, met het concept IceTea, dat samen met TeabyMe is ingezonden.

Voor meer informatie:
Desch Plantpak
desch.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018