Koen Pack presenteert nieuwe collectie op voorjaarsbeurzen IPM, Floradecora en HortiContact

Tijdens de komende voorjaarsbeurzen in Duitsland en Gorinchem presenteert Koen Pack haar nieuwe collectie bloemen- en planten hoezen, decoratieve vellen, potcovers en bijstekers.

Het professionele team staat klaar om de bezoekers wegwijs te maken op het gebied van verpakkingen en de nieuwe designs van 2018. Niet alleen op de IPM, maar voor de tweede keer ook op Floradecora. Koen Pack heeft de samenwerking met Dümmen Orange voor verpakkingen dit jaar weer verstevigd en laat hoezen, decoratieve vellen en potcovers zien in combinatie met planten. Ook staat het bedrijf weer op de relatiebeurs HortiContact in Gorinchem, zodat kwekers in de gelegenheid zijn om kennis te maken met het nieuwe assortiment.

Vakbezoekers kunnen op de IPM verpakkingen voor planten en bloemen vinden in de prachtige stand met het thema Wellness. De internationale tuinbouw beurs IPM in Essen vindt plaats van 23 t/m 26 januari, dagelijks van 9:00 tot 18:00u. Koen Pack is te vinden in Hal 1, Stand 1D12.17.

 
Floral Gift en Younique
Twee nieuwe verpakkingslijnen komen onder de aandacht, onder de naam Floral Gift is een decoratieve kartonnen giftbox van Ø 15cm en een fraaie kartonnen koker van 52,5 cm lang, beide met met draaggreep en bijpassend label beschikbaar. Daarnaast is er ook een rozenkoker van 62,5 cm opgenomen in deze nieuwe serie met de eigenzinnige zeshoek vorm. Serie Younique is er in een ronde kartonnen koker in zes verschillende kleuren, in hoogtes 22,5 cm en 70 cm met een decoratief label en geplastificeerde binnenkant. Beide series passen helemaal in de natuurlijke trend van tegenwoordig.

Floradecora wordt gehouden in Frankfurt am Main van 26 t/m 30 januari, dagelijks van 09:00 tot 18:00u en dinsdag van 09:00 tot 17:00u. Koen Pack pakt groots uit in de stand van Dümmen Orange. Tevens in Galleria 1, Stand A34.

HortiContact wordt gehouden van dinsdag t/m donderdag 20, 21 en 22 februari van 13:00 - 21:00u. Voor kwekers en handelaren die op zoek zijn naar een nieuwe verpakking, voor een thema of jaarrond, klant en klaar of op maat gemaakt, men is bij Koen Pack aan het juiste adres!Voor meer informatie:
Koen Pack
De Loetenweg 8
1187WB Amstelveen
T: +31205452470
E: sales@koenpack.com
www.koenpack.com


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018