Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beautanic Lifestyle gewaardeerd op Trendz beurs

Op de Trendz beurs in Gorinchem presenteerde MDK Flowers & Greens het merk Beautanic Lifestyle aan de retail en detailhandel. Beautanic Lifestyle is ontwikkeld door MDK Flowers & Greens en StudioBlauw en werd binnen de sierteelt al eerder gepresenteerd op de FHTF Aalsmeer.



"De retail en detailhandel beseft dat planten steeds meer gebruikt worden als decoratie bij hun producten, maar wat wij met Beautanic Lifestyle aanbieden is ook een merk en beleving om deze planten te verkopen", vertelt Wahing Lee van StudioBlauw. "In onze stand konden de mensen genieten van onze snijgroen, potplanten en de nieuwe Florafixz die is ontwikkeld om groen aan gladde oppervlaktes te bevestigen."



MDK Flowers & Green en Studio Blauw werden door de organisatie bovendien in het zonnetje gezet middels een Participation Award voor de mooiste bijdrage aan de beurs.

www.beautanic.nl

MDK Flowers & Greens
Zwethlaan 18
2675 LB Honselersdijk
t: +31 (0)174-630615
www.mdk.nl

StudioBlauw
Stationsweg 23a
2675 AM Honselersdijk
www.studioblauw.nl

Publicatiedatum: