Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 en 22 januari

Boomkwekers uit Euregio organiseren vakbeurs TreeVention

Boomkwekers uit de Euregio organiseren gezamenlijk de vakbeurs TreeVention op 21 en 22 januari. Op dit evenement presenteren kwekers zich in een stand en organiseert Garden Plant een orderbeurs met meer dan 1200 verschillende partijen tuinplanten.

TreeVention wordt bezocht door een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij-artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, kwekers en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging zal TreeVention een internationaal publiek trekken.


 
De Euregio is het grootste aaneengesloten productiegebied voor boomteelt in de wereld, met als kenmerk het brede en diepe assortiment dat er wordt geproduceerd. Op TreeVention treffen bezoekers dit complete aanbod op één beurs!
 
Op de maandagavond van TreeVention wordt er themabijeenkomst georganiseerd. Wim Lips is deze avond gastspreker. Wim is oprichter van de FeelGoodGarden en betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar de invloed van planten op mensen. Hij schreef hier ook enkele boeken over. In deze presentatie gaat hij op zeer inspirerende wijze vertellen over de waardevolle betekenis die planten op mensen kunnen hebben. Deze avond begint om 18.30 uur, aanmelden kan nog via info@treevention.eu
 
Vanzelfsprekend worden bezoekers van TreeVention met de voor de Euregio welbekende gastvrijheid ontvangen. Bezoekers hebben geen kaarten nodig, de entree is gratis. Ook parkeren is gratis en alle bezoekers worden op een hapje en drankje getrakteerd.
 
Openingstijden:
Zondag 21 januari 09.00 – 15.00 uur
Maandag 22 januari 08.00 – 19.00 uur
 
Locatie Flora Trade Parc Venlo Hollandlaan 23 5928 RX Venlo
 
Meer informatie is ook te lezen op www.treevention.eu

Publicatiedatum: