Florismart presenteert Floralism op IPM Essen

Het digitale bemiddelingsplatform Florismart presenteert, in samenwerking met de FDF, Floralism. Dit nieuwe initiatief laat zien dat de bloemensector allesbehalve traditionele handel is en heeft als doel de bloemist sterker te maken in de markt. Laat je tijdens de IPM Essen van 23 tot 26 januari meenemen op reis naar een plek vol nieuwe technologie, kennis, inspiratie én Flower Battles.
 


Floralism, allesbehalve traditioneel
Floralism is een nieuw initiatief ontwikkeld door Florismart en de FDF, (Fachverband Deutscher Floristen). Het is een geschikt initiatief om de bloemist voor te bereiden op een innovatieve toekomst. Nieuwe technologie, kennis én inspiratie staan hierbij centraal. Zo laat Florismart bloemisten op een interactieve manier ervaren hoe efficiënt online inkopen mogelijk is via het digitale bemiddelingsplatform van 23 tot 26 januari op de IPM in Essen. Tevens laat de FDF aan de hand van een expositieruimte zien dat bloemen op zichzelf ook een vorm van kunst zijn.

Flower Battles
Op 23 en 24 januari organiseren Florismart en FDF Flower Battles op de IPM in Essen. Jonge bloemisten zullen binnen enkele minuten creatieve arrangementen samenstellen met bloemen uit de Floralism trendcollectie. Creativiteit staat hierbij hoog in het vaandel. Aan het einde van de eerste dag blijven enkele finalisten over. Zij nemen het vervolgens tegen elkaar op tijdens de battles op dag twee en uiteindelijk blijft er één winnaar over. Het programma wordt gepresenteerd door Victoria Salomon.

Digitaal inkopen met Florismart
Florismart is een digitale marktplaats die professionele bloemisten toegang geeft tot producten van de beste kwekers en leveranciers. Dit platform stelt bloemisten in staat om verschillende producten bij verschillende leveranciers in te kopen. Kwekers kunnen zelf producten aanbieden, de prijs, het soort product en de hoeveelheid bepalen. Florismart zorgt ervoor dat alles samen wordt bezorgd in één bestelling. Deze manier van inkopen geeft een bloemist veel meer keus, en zorgt voor een concurrerende positie. Zo kun je als bloemist zonder zorgen inkopen.

Ben jij benieuwd naar het Floralism paviljoen op de IPM in Essen? Ze zijn te vinden in hal 1A, stand nummer: A10A.

Voor meer informatie:
Florismart
Tel: +442033184820
contact@florismart.com
www.florismart.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018